Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Kompar

Kompar företagslån

Hos Kompar kan du ansöka om företagslån hos över 20 stycken långivare med endast en kreditupplysning. Kompar samarbetar med långivare som Marginalen Bank, Resurs Bank, Froda, Aros Kapital, Capital Box, Qred, Corpia och många mer. Alla samarbetspartners är registrerade hos Finansinspektionen.

Alla erbjudanden hos Kompar

Mer information

Kompar har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Mer information om Kompar

Att jämföra lån till företag kan spara dig och ditt företag flera tusentals kronor men att själv ansöka om lån hos flera långivare är tidskrävande och att dra flera kreditupplysningar kan ofta ses som negativt av långivare. Hos Kompar kan du ansöka om företagslån hos över 20 stycken långivare med endast en kreditupplysning. Efter ansökan kommer du att få offerter från alla långivare där du kan se bland annat räntor, villkor, amorteringsalternativ och självklart beviljat lånebelopp. Kompar hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt få erbjudanden från flera olika långivare så att ditt företag inte betalar för mycket för ditt företagslån.

Hur fungerar Kompar?

Du ansöker om ett företagslån via Kompar. Det skickas då ut en förfrågning till alla deras långivare som i nuläget är över 20 stycken. Varje långivare skickar därefter tillbaka ett erbjudande till dig med specificerade villkor, räntor och annan information som är bra att veta för ditt lån. Med denna information kan du jämföra vilket finansieringsalternativ som passar bäst för ditt företag.

Är det gratis att använda sig utav Kompar?

Ja, det är helt kostnadsfritt. Du kan dessutom få kostnadsfri hjälp av Kompars rådgivare som kan hjälpa dig med alla frågor som du har gällande finansiering överlag.

Kan mitt företag ansöka om ett företagslån trots betalningsanmärkningar?

Ja, ett flertal av de banker och långivare som Kompar samarbetar med beviljar lån och krediter till företag som har betalningsanmärkningar. Det beror helt på vilken situation ditt företag är i och en individuell bedömning görs alltid.

Så här ansöker du om ett företagslån hos Kompar

1. Gå in på Kompars hemsida
2. Fyll i uppgifterna i ansökningsformuläret. Lånebelopp, lånetid och kontaktuppgifter och anledning till varför du vill låna pengar.
3. Slutför och skicka in din ansökan genom att signera med BankID
4. Inom 24 timmar har du erbjudanden från de långivare som är anslutna hos Kompar. I offerterna ser du villkor, räntor och andra viktiga faktorer som är bra att veta gällande lånet.
5. Välj det lån som passar bäst för dig och ditt företag. Har du frågor eller funderingar kontaktar du Kompars rådgivare.
6. Skriv under avtal hos långivaren. Underskrift sker med BankID eller via post beroende på vilken långivare du väljer.
7. Pengarna betalas ut på ditt konto efter cirka en arbetsdag om du har möjlighet att signera med BankID, annars tar det cirka 2-3 arbetsdagar beroende på postens och bankens hanteringstider.

Vanliga frågor och svar

Hur många Kompar rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad