Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bropass

Bropass Rabattkoder 2024

Alla aktuella Bropass rabattkoder och erbjudanden under maj 2024

Alla erbjudanden hos Bropass

Mer information

Bropass har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om BroPass

Bropass ger dig som reser över Öresundsbron mer än en gång om året utmärkta rabatterade priser och erbjudandepaket. Bropass är ett avtal som ger rabatt vid resor över Öresundsbron och det kostar 360 kronor om året.

När man tecknar detta rabattavtal så ges man direkt tillgång till Bropass-priser, vilket innebär att man direkt kan ta vara på rabatten. Förutom att man erbjuds bra pris på sina resor över Öresundsbron så får man ju såklart hela den härliga upplevelsen som en resa över bron medför på köpet. Det är mycket som är positivt med att teckna detta avtal, med andra ord!

Att beställa Bropass går snabbt oavsett om man ska teckna ett avtal som privatperson, eller om det gäller företag. Som privatperson betalar man halva priset per överfart med Bropass och det är knappast en dålig rabatt!

Utbud

Som nämnt så finns det Bropass både för privatpersoner och för företag, så det är bara att man tecknar det avtal som passar ens överfarter bäst. Beroende av när man åker över bron och hur ofta så finns det mer eller mindre passande biljetter.

Med Bropass betalar man 360 kronor om året. Man kan välja mellan ordinarie pris och snabbtur. Snabbtur är en rabatt som är gällande vardagar mellan 17-24 samt hela dygnet under helger om man kör tillbaka inom 6 timmar.

Bropass finns även för pendlare och då det är många som bor på ena sidan sundet och arbetar eller studerar på den andra sidan så är det många som drar fördel av detta rabattavtal.

Rabattkoder, kampanjkod & erbjudanden

Med Club Bropass får man mängder av rabatter och tips för upplevelser i Danmark och om man har något av avtalen Bropass eller Bropass Pendlare så blir man automatiskt medlem i Club Bropass.

Bropass är således ett rabattavtal som ger rabatter längs hela vägen, då man både får en direkt rabatt samt rabatterade upplevelser med Club Bropass.

Vi på Rabattkodsidan erbjuder alla som vill köpa Bropass rabattkoder som är knutna just till Bropass. Om du ändå ska köpa Bropass är det alltså smart att du använder dig av någon av dessa för att få ett ännu mer förmånligt pris.

Vanliga frågor och svar

Hur många Bropass rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad