Rabattkodsidan.se Loggotyp

Om oss

Tanken med Rabattkodsidan är att samla så många rabattkoder och företag som det bara är möjligt.

Vi uppdaterar ständigt webbplatsen med nya rabattkoder både automatiskt och manuellt, du hittar alltid de senaste rabattkoderna till Sveriges största och populäraste webbutiker här.

Vad vi gör är att vi sammanställer alla aktuella rabattkoder på en och samma sida, vilket gör det otroligt lätt för dig att spara pengar på dina köp som du gör över internet. Utöver rabattkoder hittar du även kupongkoder, värdecheckar och andra REA-erbjudanden.

Självklart har vi även Black Friday-erbjudanden och rabatter till olika högtider och speciella tillfällen som Fars dag, Mors dag, Singles Day och Halloween.

Under december kan du öppna dagens lucka hos många butiker i deras julkalender online och efter julafton är det dags för mellandagsrea.

Har du ett företag och är intresserad av att visas på vår sida så ta kontakt med oss så startar vi ett samarbete, vi har flera förslag som vi tror kommer passa dig.

Vilka ligger bakom Rabattkodsidan?

Rabattkodsidan.se är skapad av Magnus och Håkan som båda brinner för att skapa bra webbplatser som vi själva skulle vilja använda oss av.

På webbplatsen hittar du både företag som vi samarbetar med och företag vi inte har någon koppling till.

Vissa av företagen som vi samarbetar med får vi en liten ersättning av när du handlar via vår länk, detta utan att det påverkar dig som besökare på något sätt.