Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Frank Dandy

Frank Dandy Rabattkoder 2020

Alla aktuella Frank Dandy rabattkoder och erbjudanden under september 2020

Alla erbjudanden hos Frank Dandy

Mer information

Frank Dandy har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Varför måste underkläder vara enfärgade och tråkiga? Det var den frågan som grundarna till Frank Dandy ställde sig och svaret blev att underkläder lika gärna kan vara snygga, fulla med färger och mönster och samtidigt sköna. Men utbudet av dessa var väldigt litet vilket resulterade i att företaget Frank Dandy grundades.

Med mer design och färg blev de snabbt en känd aktör inom underklädesbranschen. Inte bara i Sverige utan även internationellt. De har bland annat lyfts fram av New York Times som ”ett av de mest spännande märkena på underkläder”.

Att underkläderna ska vara snyggare och färgrikare än utbudet hos många andra aktörer är ett av målen för Frank Dandy. Det andra är att de ska vara bekvämare. De sätter därmed mycket hård kvalitétskrav på sina leverantörer vilken konsumenterna självklart uppskattar.

Tio år senare är de en mycket stor aktör inom underklädesbranschen. Deras utbud har breddats och inkluderar även badkläder och accessoarer. Men grundtanken finns alltid där som en röd tråd. Det ska snyggt och bekvämt.

Utbud hos Frank Dandy

Frank Dandy har som slogan ”Det bästa stället på webben att köpa underkläder på” och det är just detta som de är bäst på. Att erbjuda kvalité och design på underkläder och detta till ett bra pris. Boxershortsen dominerar även om de klassiska kalsongmodellerna finns med i utbudet tillsammans med en del t-shirtar och linnen.

Även för kvinnorna är det mest boxermodeller som går att välja mellan men även här finns andra modeller samt strumpor, linnen och en del t-shirtar. Det som kännetecknar utbudet överlag är just färg och mönster. Det är tydligt att grundarna till Frank Dandy var less på enfärgat, tråkigt och Basic. Här finns mönster med allt från dödskallar och kärnreaktorer till gurkor och sjögräs. Utöver underkläder har även kategorin badkläder vuxit allt mer. Vad för slags badkläder som dominerar? Boxer förstås.

De flesta vet vilken storlek ens respektive har i ett förhållande men det är svårare med kompisar eller syskon. Lösningen blir då att köpa ett presentkort. Detta särskilt då man av förklarliga skäl inte får byta underkläder som har bruten förpackning.

Rabatter och Erbjudanden

Har du planerat att köpa underkläder från Frank Dandy så gör det med rabatt. Med rabattkod är det lätt att antingen få rabatt på hela köpet, att få fri frakt eller kanske tre varor för priset av två. De erbjuder vanligtvis endast en rabattkod i taget vilket gör att man får nöja sig med vad som finns. Men oavsett erbjudande blir det billigare att handla med rabatt än utan.

Lägg där till att de alltid har outletavdelning med starkt rabatterade produkter. Gå vägen förbi oss och se vilken rabatt du kan få – köp sedan på outletavdelningen och du har rabatt på rabatten.

Så aktiverar du din rabattkod hos Frank Dandy

Handla dina kläder och välj att gå vidare till kassan

  1. Välj “Lägg till rabattkod” och fyll i din kod
  2. Klicka på “Lägg till” för att spara
  3. När rabattkoden är aktiverad kan du avsluta ditt köp

frank dandy rabattkod

Utgångna Frank Dandy rabattkoder vars giltighet är okänd

Summer Sale (upp till 50%)

Utgången rabattkod kan ej visas

Spana in den stora sommarrean! Få mellan 30-50% på utvalda varor!