Rabattkodsidan.se Loggotyp

Black Friday 2021

Black Friday är rabatterna och rabattkodernas högtidsdag och starten på julhandeln. Under Black Friday tävlar butikerna om att erbjuda bäst rabatter och kampanjer för att locka in så många kunder som möjligt.Black Friday infaller i år fredagen den 26:e november 2021. Här på Rabattkodsidan hittar du hundratals erbjudanden och exklusiva rabattkoder från 200+ svenska butiker!

Just nu 1 aktiva rabattkoder och erbjudanden.

Vistaprint rabattkoder

Just nu 1 aktiva rabattkoder och erbjudanden.

Intima rabattkoder

Just nu 0 aktiva rabattkoder och erbjudanden.

Passion of Sweden rabattkoder

Just nu 1 aktiva rabattkoder och erbjudanden.

Flowlife rabattkoder

Just nu 2 aktiva rabattkoder och erbjudanden.

Kutts rabattkoder

Just nu 1 aktiva rabattkoder och erbjudanden.

Uppercut rabattkoder

Nya Black Friday-erbjudanden

10% extra on our Black week campaign

Visa Rabattkoden • • • • •

Publicerad: 2022-10-28

 

Sista chansen

10% extra on our Black week campaign

Visa Rabattkoden • • • • •

Publicerad: 2022-10-28

 

Lista – alla Black Friday deals i Sverige 2021

Nedan hittar du alla Black Friday-erbjudanden som gäller under 2021. Vi hämtar automatiskt in rabattkoder från alla anslutna butiker, får tips från er besökare samt lägger in rabattkoder manuellt – allt för att ha en så omfattande och bra lista över Black Friday deals som det bara är möjligt!

Här hittar du bra rabattkoder inom kläder, hemelektronik, spel och leksaker, men även mycket annat.

Sport & Träning - Black Friday 2021

10% extra on our Black week campaign

Visa Rabattkoden • • • • •

Publicerad: 2022-10-28

 

Black Friday i Sverige

Black Friday 2020Black Friday är en amerikansk tradition som på senare år har vuxit sig nästan lika stark i Sverige. Traditionen kom till Sverige på allvar 2014-2015 då ett fåtal butiker anslöt sig och hade Black Friday-deals, men det dröjde några år till innan den nya traditionen hade fått fäste på allvar.

I dagsläget har majoriteten av alla e-butiker någon form av Black Friday-erbjudande. Det kan vara allt från 10%, 20% eller 30% rabatt på hela sortimentet alternativt prissänkta varor eller produktkategorier.

I Sverige har väldigt många av de stora butikskedjorna (både på nätet och fysiska butiker) någon form av Black Friday-REA.

Du kan hitta kampanjer hos alla de stora butikerna som CDON, H&M, Elgiganten, MediaMarkt, Webhallen, Nelly, Komplett, Zalando, Boozt, Stor&Liten, Mio, Jysk och Apple.

Black Friday fungerar lite som startskottet för julhandeln och är det datumet då väldigt många svenska kan köpa sina julklappar lite billigare.

När är Black Friday 2021?

2021 infaller Black Friday fredagen den 26 november i Sverige – sätt ett kryss i kalendern och ställ in en påminnelse på mobilen.

Även under dagarna innan och efter kommer du hitta bra erbjudanden genom andra rabattkodshögtider som Black Week, Black Weekend och Cyber Monday.

Black Week 2021 – bra deals hela veckan!

För dig som inte orkar vänta tills fredagen kan du göra riktigt bra deals under hela veckan. Många butiker “tjuvstartar” redan på måndagen med dagliga erbjudanden under hela veckan.

Black Week inleds därför normalt måndagen den 23:e november, pågår hela veckan fram till höjdpunkten på fredagen.

Därefter kommer Black Weekend – lördagen och söndagen den 27:e och 28:e november – då det är ännu mer rea.

Hela Black Week avslutas på måndagen den 29:e november med Cyber Monday. Här är sista chansen att göra riktigt bra fynd när du shoppar online.

Totalt 8 dagar då onlinebutikerna tävlar om att kunna erbjuda bäst rabatter.

Vilka produkter har bäst deals under Black Friday?

Statistik visar att vissa produkter har betydligt bättre priser under Black Friday än andra, rabatten är högre för följande typer av produkter.

Topp 10 produktkategorier som du framför allt hittar riktigt bra erbjudanden på är:

  1. Konsol- & TV-spel
  2. Högtalare
  3. Böcker
  4. Belysning & lampor
  5. Hörlurar
  6. Surfplattor och mobiltillbehör
  7. Skrivare
  8. Bilbarnstolar & barnvagnstillbehör
  9. Hårprodukter
  10. Heminredning
En del av den här sidan är i samarbete med andra sajter.

Leksaker och barnkläder under Black Friday

Många väljer att köpa babykläder, barnkläder och leksaker under Black Friday. Dels behöver ju ens små barn alltid nya kläder och Black Friday är ett perfekt tillfälle att köpa julklappar till små barn eller barnbarn.

Butiker inom leksaker och barnkläder med rabatt:

Tips för att göra bra deals under Black Friday-veckan

Se upp med detta när du handlar

Men sammanfattningsvis: använd sunt förnuft under Black Friday – det kommer man långt med. Låter nånting för bra för att vara sant är det sannolikt det.

Varför heter det Black Friday?

Den svarta fredagen är dagen då julhandeln startar. Traditionen kommer – som så mycket annat – från USA och är dagen efter Thanksgiving Day, som alltid infaller den fjärde torsdagen i november.

En vanlig förklaring till att det kallas just Black Friday – den svarta fredagen – är för att siffrorna i bokföringen gick från att vara röda (förlust) till svarta (vinst). Det var först nu butikerna började sälja rejält så att de gick med vinst för året.

Black Friday är ingen officiell högtidsdag men har nästan kommit att betraktas som en sådan. I USA har till och med många ledigt under Black Friday, att många är lediga, butikerna har rejäla rabatter och julafton bara är en månad bort är inget som minskar försäljningen direkt.