Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Mitt Plagg

Mitt Plagg Rabattkoder 2024

Alla aktuella Mitt Plagg rabattkoder och erbjudanden under maj 2024

Alla erbjudanden hos Mitt Plagg

Mer information

Mitt Plagg har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Mitt Plagg – Sjukvårdskläder och billiga arbetskläder

Mitt Plagg är en butik på nätet som både producerar och säljer prisvärda kläder som används inom vården. Vård- och omsorgspersonal hittar därför plagg hos Mitt Plagg som enligt hemsidan är både tidlösa, sköna, pålitliga och prisvärda.

Företaget grundades redan år 1970 och idag syr och levererar de mellan 250 000 och 300 000 plagg om året. Deras plagg är inte bara komfortabla och fina, man kan även få sin personliga brodyr på plaggen man beställer från Mitt Plagg, då de ett nära samarbete med en brodyrfirma.

Förutom att de arbetskläder man kan köpa här är av hög kvalitet så kan man även räkna med bra och proffsig kundservice som alltid finns där för att hjälpa till, trygga och säkra betalningsmetoder, bra fraktalternativ och fria returer.

mittplagg webbplats

Utbud hos Mitt Plagg

Hos Mitt Plagg kan man välja att handla i kategorierna Vårdkläder, Arbetsskor, Stödstrumpor, Namnbrickor samt REA. När man kommer in på sidan spå möts man direkt av ”Populära produkter”. Detta kan för många vara ett bra sätt att hitta det man söker snabbt.

I de kategorier som finns hittar man massor av kläder och andra produkter, så man kan utan tvekan räkna med att man kommer att hitta den typ av arbetskläder som man är ute efter när man handlar hos Mitt Plagg.

Även i deras REA- utbud finns det mycket bra produkter att välja mellan, så man kan få tag på bra och billiga produkter endast genom att handla i den kategorin, om man vill det.

Rabattkoder & erbjudanden

Förutom att Mitt Plagg har en REA- sektion som man finner bland de andra kategorierna högst upp på sidan så har de även ett nyhetsbrev som man kan anmäla sig till.

Genom att prenumerera på ett nyhetsbrev så är man son kund alltid säker på att få det allra senaste vad gäller information om både nyheter av olika slag i butiken, erbjudanden, kampanjer med mera.

För att göra det extra billigt och prisvänligt så är det smart att du tar med dig en rabattkod från oss här på Rabattkodsidan, så att du får ett extra bra pris på ditt köp hos Mitt Plagg.

Vanliga frågor och svar

Hur många Mitt Plagg rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad