Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Zalando

Zalando Rabattkoder 2020

Alla aktuella Zalando rabattkoder och erbjudanden under september 2020

10 % rabatt på din nästa beställning

Mer information

Prenumerera på Zalandos nyhetsbrev så får du 10% rabatt på din nästa beställning. Du behöver handla för minst 750 kr.

 

Information om Zalando

Zalando är ett tyskt klädföretag som grundades 2008. På bara några år har de expanderat snabbt och finns idag i ca 15 europeiska länder.

Företaget har som mål att erbjuda sina kunder ”ett brett och varierat sortiment av inspirerande och trendiga produkter”. Detta är något som verkligen speglas i deras enorma utbud då de marknadsför sig med att ha ”Sveriges största utbud”.

Förutom det mycket stora utbudet är en av de stora fördelarna med Zalando att de alltid erbjuder fri frakt och fri retur. Detta är något som är väldigt uppskattat eftersom man aldrig behöver känna sig osäker på om det är rätt storlek som beställts eller om plaggen kommer att sitta snyggt.

Då är det bättre att beställa några extra plagg som sedan kan skickas tillbaka. Att de dessutom alltid har 30 dagars returrätt gör inte saken sämre.

zalando webbplats

Utbud av kläder och märken

Zalando stoltserar med att ha ”Sveriges största utbud” och det är något som de verkligen lever upp till. De som jämför utbudet mot andra onlineföretag ser att skillnaden är enorm på vissa kategorier. Inom skinnjackor finns t.ex. över 800 olika modeller för kvinnor. Något som få andra affärer kan matcha.

Utöver kläder och skor har även Zalando en avdelning med textilier för hemmet samt en del inredning. Här hittas filtar, gardiner, lampor och sängkläder likväl som kontorsmaterial och väggdekorationer.

Utbudet är stort men det är inte dessa kategorier som lever upp till “Sveriges största utbud” utan det är snarare klädavdelningarna. För just skor har exempelvis Spartoo ett betydligt större utbud.

Zalando har mängder av plagg från flera av de stora klädmärkena på marknaden som till exempel Hugo Boss, Geox och Timberland. Men här finns även de mer udda märkena som endast säljs i några få butiker som exempelvis Carin Wester och Dagmar.

Rabatter och erbjudanden

I likhet med alla andra klädföretag finns det alltid reavaror att köpa för de som hela tiden letar efter riktigt bra klipp samt olika Zalando rabattkoder att använda sig av för att gör än bättre affär.

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev får man alltid nyheter om nyinkomna kläder, mode samt vad de har rea på för märken och plagg. Men nyhetsbrevet är inte bara en bra information utan gör också att man kan handla billigare.

Alla som skriver upp sig på nyhetsbrevet får nämligen 10 % rabatt på nästa beställning. Hur man får denna rabatt går att läsa om på vår sida.

Utöver Zalando rabattkod finns även Nelly rabattkod där du också kan hitta kläder.

När sedan köp ska genomföras från Zalando är det alltid lönsamt att titta in hos oss några sekunder före. Zalando är nämligen ett av de företag som nästan alltid har en eller flera zalando rabattkoder aktiva.

Det är främst två saker som dessa koder erbjuder. Antingen procent på hela köpet eller en fast summa i rabatt om man köper över en viss gräns. Eftersom vi alltid uppdaterar koderna går det alltid att hitta aktuella rabattkoder och läsa vad som gäller för dem hos oss.

Så använder du en Zalando rabattkod

Att använda sig av en rabattkod hos Zalando kan knappast bli enklare.

  1. Direkt i varukorgen ser du en informationsruta angående rabattkoder som hos Zalando kallas för “Kuponger”. Detta innebär att du handlar och checkar ut som vanligt, ända tills du kommer till sista steget.
  2. I sista steget, eller i steg två i Zalandos utcheckning finns det en ruta med namnet “Har du en Rabattkod?”. I denna ruta fyller du i den rabattkod du hittar hos oss på Rabattkodsidan.
  3. När du fyllt i koden klickar du på “Lös in rabattkod” vilket aktiverar din angivna rabattkod på din order.

Detta är allt du behöver göra, det viktiga att tänka på är att ange din rabattkod innan du slutför din order, detta går nämligen tyvärr inte att ändra i efterhand.

Svårare än så här är det inte att använda den kod du hittar här hos Zalando, om du mot förmodan har fler frågor, tveka inte att kontakta oss.

Utgångna Zalando rabattkoder vars giltighet är okänd

15% rabatt på sommarens outlet

Utgången rabattkod • • • • •

Få ytterligare 15% rabatt på redan prissänkta produkter. Gäller t.o.m. 2020-08-18 på alla nedsatta varor märkta med rabattkoden och när beställer för minst 900 kr.