Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för The Body Shop

The Body Shop Rabattkoder 2020

Alla aktuella The Body Shop rabattkoder och erbjudanden under september 2020

 

Information om Body Shop

Bodyshop har sedan 70-talet levererat hud-, hårvårdsprodukter och smink. Ända sedan start har man på Bodyshop varit noga med att produkterna inte ska innehålla animaliska produkter eller vara testade på djur. Den första butiken öppnade 1976 i Brighton i Storbritannien. Bodyshop grundades av Anita Roddick, som alltid kämpat för mänskliga rättigheter och en bra miljö. Företaget jobbar för en hållbar miljö och har bland annat förnybar el i flera av sina butiker.

Vill du handla produkter från Bodyshop kan du idag besöka bodyshop.se. På sajten hittar du mängder av produkter inom ansikte, makeup, kropp&bad, män, hår och doft. Inom varje kategori hittar du en mängd produkter så som till exempel hudkrämer, mascaror, duschtvål och schampo. Du hittar också aktuella erbjudanden och ett outlet när du besöker bodyshop.se. Här presenteras också nyheter och bästsäljande produkter.

thebodyshop webbplats

Det här hittar du hos The Body Shop

De olika produkterna presenteras noggrant och du kan läsa vad de innehåller för ingredienser. Du kan också se vilken som är den beräknade leveranstiden för produkten. Beställer du produkter för en viss summa får du fri frakt på ditt köp. Om du är intresserad av vad Bodyshops produkter innehåller så kan du läsa mer om de råvaror som används på bodysjop.se. Du kan välja att läsa om en rad produkter och det är inte bara råvaran i sig som du får information om. Du kan till exempel läsa om vad det betyder för lantbrukarna i Guatemala att leverera Aloe Vera till Bodyshop. Efter att du läst om en råvara ser du också i vilka produkter som just den råvaran används.

Bodyshop jobbar också med olika human rights frågor och samlar in pengar för att bland annat motverka våld i hemmet och för att öka kunskap kring hiv och aids. Företaget har också tydliga miljömål som man jobbar efter och man strävar till exempel mot att minska avfallet och sina koldioxidutsläpp. Du kan läsa mer om företaget och dess mål på bodyshop.se.

Body Shop rabattkod

I webbshopen beställer du enkelt de produkter som du vill ha och får dem levererade till dig. Kolla efter vilka rabattkoder som ger dig någon form av rabatt innan du handlar. Med rabattkoden kan affären kännas ännu bättre.