Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för The Body Shop

The Body Shop Rabattkoder 2024

Alla aktuella The Body Shop rabattkoder och erbjudanden under april 2024

 

Information om Body Shop

Bodyshop har sedan 70-talet levererat hud-, hårvårdsprodukter och smink. Ända sedan start har man på Bodyshop varit noga med att produkterna inte ska innehålla animaliska produkter eller vara testade på djur. Den första butiken öppnade 1976 i Brighton i Storbritannien. Bodyshop grundades av Anita Roddick, som alltid kämpat för mänskliga rättigheter och en bra miljö. Företaget jobbar för en hållbar miljö och har bland annat förnybar el i flera av sina butiker.

Vill du handla produkter från Bodyshop kan du idag besöka bodyshop.se. På sajten hittar du mängder av produkter inom ansikte, makeup, kropp&bad, män, hår och doft. Inom varje kategori hittar du en mängd produkter så som till exempel hudkrämer, mascaror, duschtvål och schampo. Du hittar också aktuella erbjudanden och ett outlet när du besöker bodyshop.se. Här presenteras också nyheter och bästsäljande produkter.

thebodyshop webbplats

Det här hittar du hos The Body Shop

De olika produkterna presenteras noggrant och du kan läsa vad de innehåller för ingredienser. Du kan också se vilken som är den beräknade leveranstiden för produkten. Beställer du produkter för en viss summa får du fri frakt på ditt köp. Om du är intresserad av vad Bodyshops produkter innehåller så kan du läsa mer om de råvaror som används på bodysjop.se. Du kan välja att läsa om en rad produkter och det är inte bara råvaran i sig som du får information om. Du kan till exempel läsa om vad det betyder för lantbrukarna i Guatemala att leverera Aloe Vera till Bodyshop. Efter att du läst om en råvara ser du också i vilka produkter som just den råvaran används.

Bodyshop jobbar också med olika human rights frågor och samlar in pengar för att bland annat motverka våld i hemmet och för att öka kunskap kring hiv och aids. Företaget har också tydliga miljömål som man jobbar efter och man strävar till exempel mot att minska avfallet och sina koldioxidutsläpp. Du kan läsa mer om företaget och dess mål på bodyshop.se.

Body Shop rabattkod

I webbshopen beställer du enkelt de produkter som du vill ha och får dem levererade till dig. Kolla efter vilka rabattkoder som ger dig någon form av rabatt innan du handlar. Med rabattkoden kan affären kännas ännu bättre.

Vanliga frågor och svar

Hur många The Body Shop rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Utgångna The Body Shop rabattkoder vars giltighet är okänd

Present på köpet när du handlar för 700 kr

Utgången rabattkod • • • • •

Gift with purchase when you spend 700 SEK. Erbjudandet gäller 01.12 - 20/12 2020 och så långt lagret räcker, vid köp för minst 700:- efter avdragna rabatter. Gåvan på köpet är en necessär med produkter (värde 290:-). Max 1 gåva per kund. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Använd koden GIFTSE för att ta del av erbjudandet online.

 

LYBC DAYS

Utgången rabattkod • • • • •

15% RABATT I ALLA BUTIKER. Erbjudandet gäller medlemmar i Love Your Body™ Club 9 - 22/11 2020 och så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller inte adventskalendrar, presentkort, presentförpackningar, reaprodukter eller donationsprodukter och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Använd koden LYBCSE för att ta del av erbjudandet online.

 

Rabattkod för 3 för 2

Utgången rabattkod • • • • •

3 products for 2. *Erbjudandet gäller vårt sortiment av makeup 26/10 - 1/11 2020 och så långt lagret räcker. Rabatten gäller den billigaste produkten. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, och gäller ej rea eller presentförpackningar. Använd koden 342SE för att ta del av erbjudandet online.