Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Relode

Relode Rabattkoder 2021

Alla aktuella Relode rabattkoder och erbjudanden under december 2021

Alla erbjudanden hos Relode

Mer information

Relode har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Om relode

Relode är en webbutik som säljer sport- och träningskläder, samt relaterade accessoarer. Deras klädessortiment riktar sig främst för damer, men de har även ett antal produkter som riktar sig till herrar. Bland damkläderna finns tights, både lång- och kortärmade tröjor och toppar, sport-BH:ar, cykelshorts och huvtröjor; på herrsidan finns det kortärmade tröjor, linnen, jogginbyxor och shorts. Dessa är kategoriserade både efter produkttyp och efter kollektioner, såsom Mellow eller Minimialist. För inspiration har de också ett flöde med bilder tagna från Instagram, där kunder visar upp sina kläder.

Tillbehör för träning

Utöver Relodes klädessortiment säljer de också vissa tillbehör till sport och träning. Detta sortiment består främst av olika typer av shakers och vattenflaskor, men inkluderar även lyftremmar och handledslindor. De säljer även mössor, kepsar och strumpor.

Leverans och betalning

Butiken skickar ordrar samma dag som de har lagts, såvida beställningen är lagd innan klockan 15 på en vardag; annars skickas den nästföljande vardag. De levererar i första hand till brevlåda och i andra hand till brevombud. Normalt tar detta en till tre bankdagar för kunder i Sverige, och två till fem bankdagar för kunder i övriga världen. De betalningsmetoder som erbjuds inkluderar Visa, Klarna och Mastercard.

För beställningar på under 700 kronor tillkommer frakt på 49 kronor, medan beställningar över 700 kronor skickas utan extra kostnad; för internationella beställningar är gränsen 80 euro, med fraktkostnad på 6 euro. Returer och byten erbjuds, och är gratis om man behöver byta till en annan storlek. Returer kostar annars 69 kronor i Sverige och 8 euro i övriga världen.

Vanliga frågor och svar

Hur många Relode rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Utgångna Relode rabattkoder vars giltighet är okänd

Black Week – 20-70%

Utgången rabattkod kan ej visas

20-70% sitewide

 

Deal of the week

Utgången rabattkod kan ej visas

Vi kör deal of the week på kortärmat & toppar till dam.We got deal of the week with discounts on short sleeves & tops for Ladies.

 

Summer Deals

Utgången rabattkod kan ej visas

Right now we are having summer deals for both ladies and mens. Up to 70% off!Ladies: https://relode.se/collections/dudes-summer-dealsMens: https://relode.se/collections/dudes-summer-deal

 

10% rabatt på alla våra produkter

Utgången rabattkod • • • • •

10% rabatt på alla våra produkter.Gäller även på nedsatta produkter!