Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Radisson hotell

Radisson hotell Rabattkoder 2023

Alla aktuella Radisson hotell rabattkoder och erbjudanden under maj 2023

 

Information om Radisson hotell

Radisson hotell – eller snarare Radisson Hotels & Resorts – är en hotellkedja med närmare 500 hotell runt om i världen. Hotellen kallas i Sverige för Radisson Blu, kända hotell från Radisson i Sverige är Strand Hotel och Royal Viking som båda ligger i Stockholm.

På Radissons webbplats kan du enkelt söka efter hotell att boka. Skriv bara i vart du tänkt resa, vilka dagar du vill bo på hotellet och vilka som ska bo på hotellet så tar Radisson fram rum till dig. Resultatet visas med de bästa rummen till specialpriser först. Behöver du även boka transfer och biljetter kan du söka efter hotell på Hotelopia.

radisson webbplats

Rabatt och rabattkod till Radisson Blu hotell

Med en rabattkod till Radisson är det möjligt att få både 10%, 20% och 30% rabatt på hotellbokningar som sker via Radissons webbplats. Kan du boka i god tid finns ännu bättre möjligheter att få en bra rabatt när du bokar hotellrum.

Har du en Radisson rabattkod så behöver detta normalt inte anges utan rabatterna gäller på vissa typer av bokningar eller genom att ange sitt Radisson Rewards-nummer.

Vanliga frågor och svar

Hur många Radisson hotell rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Utgångna Radisson hotell rabattkoder vars giltighet är okänd

Summer Staycation: €50 rabatt

Utgången rabattkod • • • • •

Enjoy €50 credit* per stay to spend on your choice of services, at our participating hotels in EMEA.

 

20% rabatt på utvalda hotell

Utgången rabattkod kan ej visas

Bokar du hotell mellan 1 november till 31 december 2020 kan du få 20% rabatt på 1000 hotell runt om i världen. Boka senast 7 september.