Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Lyko

Lyko Rabattkoder 2024

Alla aktuella Lyko rabattkoder och erbjudanden under maj 2024

Alla erbjudanden hos Lyko

Mer information

Lyko har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Hår och skönhet hos Lyko

Lyko Hair AB består av två företagsdelar där bägge har ett mycket stort fokus på hår och skönhet. Dels har de två frisörsalonger dit kunder kan komma för att få en klippning eller köpa produkter från Lykos sortiment av hårvårdsprodukter.

I en av dessa salonger (Stockholm) arbetar inte bara frisörer utan även hudterapeut och nagelteknolog. För även om Lyko främst är känd för hårvård så har de även ett stort fokus på annat inom skönhet. Detta märks inte minst på hemsidan, Lyko.se, som förutom hårvårdsprodukter även säljer skönhetsprodukter online.

lyko webbplats

Utbud

På Lyko.se går det att köpa skönhets- och hårvårdsprodukter samt en del underkläder. De marknadsförs sig som att vara en onlinebutik med fokus både på skönhet- och hårprodukter men när de presenterar sig själva på hemsidan står det att ”Lyco är specialiserade på hår och hårvårdsprodukter”.

För även om de har andra produkter inom skönhet och även inom underkläder så är det hårvård som företaget är bäst på. Det är inom detta område som de är specialister och det märks även på utbudet. Här finns verkligen allt för de som vill vårda sitt hår på rätt sätt. Inte bara schampoo, balsam och inpackningar utan även accessoarerna som klämmor och hårnålar likväl som mängder av borstar och kammar.

Bara inom den sistnämnda kategorin finns närmare 200 olika produkter att välja mellan. Det svåra blir därför inte att hitta en borste som passar behovet utan att bestämma sig för vilken av de olika som man vill köpa.

De som känner sig osäker på vilken produkt som passar bäst kan alltid fråga via chat, mail, telefon eller frågeformulär på hemsidan. Att vara så tillgänglig för kunden är något som få andra skönhetsbutiker matchar. Företaget driver även två hårsalonger (Dala-Järna & Stockholm) där en del av utbudet kan köpas och man kan få konsultation ansikte mot ansikte. Däremot är utbudet betydligt större, av förståeliga skäl, online.

Rabatter och erbjudande

Vi kan nästintill lova att vi alltid har en aktiv rabattkod till de som tänkt handla på Lyko.se. Företaget har löpande erbjudanden som ofta handlar om att kunden får exempelvis 100kr rabatt om man handlar för minst 600kr eller liknande. Ibland erbjuds även 10 % – 30 % rabatt på speciellt utvalda varor. Att få fri frakt är relativt enkelt. För det första finns det ofta rabattkoder som aktiverar det och om inte så är fallet är det alltid fri frakt vid order på över 500 kr och om Schenker väljs som fraktsätt.

Vid varje köp delas även bonuspoäng ut som sedan konverteras till bonuscheckar. Checkarna går sedan att användas inom ett år på framtida inköp.

Vanliga frågor och svar

Hur många Lyko rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad