Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Lensstore

Lensstore Rabattkoder 2024

Alla aktuella Lensstore rabattkoder och erbjudanden under maj 2024

Alla erbjudanden hos Lensstore

Mer information

Lensstore har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om Lensstore (Mister Spex)

Lensstore har funnits med på marknaden sedan 2005 och denna butik är numera en av de ledande linsbutikerna på nätet. Deras affärsidé är lika enkel som den är bra – att erbjuda så billiga linser som möjligt utan att rucka på kvaliteten.

Anledningen till att Lensstore kan erbjuda linser till ett så billigt pris är att de har ett eget lager, vilket gör att de kan erbjuda bland de lägsta priserna i landet.

Lensstore har till och med egen optiker och undersökningsrum, vilket de kan stoltsera med att vara den första linsbutiken på nätet att ha. Detta är ett tydligt tecken på att Lensstore hela tiden ser till att utvecklas och erbjuda kunden det bästa.

Under år 2015 blev Lensstore utnämnd till ”Årets e-handlare” inom segmentet kontaktlinser, vilket i sig är ett bra betyg och en säkerhet för kunderna.

lensstore webbplats

Utbud

Lensstore har ett väldigt stort utbud av olika typer av kontaktlinser och tillbehör, så som linsvätska och linsetui. Det finns med andra ord mycket att välja mellan här, så det är en väldigt liten risk att du inte finner det du söker när du ser efter i Lensstore utbud.

Man kan välja mellan endagslinser, veckolinser, månadslinser, färgade linser, dygnet-runt-linser, toriska linser och progressiva/multifokala linser för ålderssynthet.

Bland tillverkarna hittar vi stora och välkända varumärken så som Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, CooperVision och Johnson & Johnson.

Det finns även glasögon, sportglasögon och solglasögon i utbudet, så här kan man alltså köpa lite av varje. De kategorier man kan välja mellan är Kontaktlinser, Glasögon, Solglasögon, Sportglasögon och Varumärken. Detta innebär att man på ett enkelt sätt kan sortera bland produkterna.

Rabattkoder & Erbjudanden

Lensstore har redan på förstasidan samlat sina aktuella rabatter och erbjudanden, så att man kan ta del av dem direkt.

Man kan även prenumerera på Lensstore nyhetsbrev för att hela tiden hålla uppdaterad gällande både erbjudanden och nyheter. Deras nyhetsbrev är enkelt att registrera sig på, så det tar endast någon minut innan man är klar.

Här hos oss kan du naturligtvis också se fram emot attraktiva rabattkodserbjudanden, så tveka inte att ta dig en titt här hos oss innan du handlar!

Vanliga frågor och svar

Hur många Lensstore rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Utgångna Lensstore rabattkoder vars giltighet är okänd

30% on all lenses

Utgången rabattkod kan ej visas

Din glasklara fördel: 30 % rabatt på alla glas och ytbehandlingar!. Rabatten gäller samtliga glasalternativ till enkelslipade och progressiva glas samt till solglasögon med styrka. Rabatten gäller också på ytbehandlingar som lotuseffekt, blåljusbehandling och samtliga solglasalternativ (färg, fotokromatiska- och polariserade glas). Erbjudandet gäller till och med 2022-02-02 på misterspex.se och i alla Mister Spex-butiker i Sverige. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.

 

Vi bjuder dig på momsen!

Utgången rabattkod kan ej visas

Beställ nu för att säkra dig 25 % på alla produkter.. Rabatten går inte att kombinera med andra rabatter eller kampanjer. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar)