Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Himmelriket

Himmelriket Rabattkoder 2024

Alla aktuella Himmelriket rabattkoder och erbjudanden under maj 2024

Alla erbjudanden hos Himmelriket

Mer information

Himmelriket har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Himmelriket är ett homepartyföretag inom erotikbranschen. Deras huvudsakliga verksamhet består av homepartys, men de har även butiker, en nätbutik, grossförsäljning och franchise.

De har levererat sina varor till nöjda kunder sedan 2003 och de är certifierade av Trygg e-handel. Säljarna har tystnadsplikt och alla varor skickas diskret med en annan avsändare.

Här kan man betala med säkra och trygga alternativ så som kontokort, Klarna faktura och Klarna konto. Man kan även räkna med snabb leverans, låg fraktkostnad och miljötänk.

Hos Himmelriket kan man som kund känna sig säker på att trivas då de har en väldigt bra kundtjänst som alltid står till tjänst oavsett vad det är för eventuella problem som man kan tänkas stöta på.

Det är lätt att boka in ett Homeparty via hemsidan och det är enkelt att läsa sig till vilka regler och villkor som gäller för ett sådant party under informationen för ”Homeparty”.

Utbud av vuxenleksaker och erotik

I sortimentet hos Himmelriket finns det produkter inom kategorierna Glidmedel, Apotek & Spa, Massageoljor, Sexleksaker för henne, Sexleksaker för honom, Saker för båda, Kläder, Himmelriket och Tillbehör.

Man kan även söka efter produkter i kategorierna Utförsäljning, Nyheter, Erbjudanden just nu, Exklusivt, Ekologiskt och Naturligt. I alla dessa kategorier finns det sedan underkategorier så att man på ett enkelt och smidigt sätt kan hitta det man är ute efter.

I kategorierna Ekologiskt och Naturligt hittar man bland annat sådana saker som massageoljor, massageljus, massagesmör och annan hudvård. Det är alltid trevligt att kunna köpa ekologiska produkter oavsett vad det är man köper, så detta välkomnas naturligtvis av kunderna på Himmelriket.

Rabattkoder & erbjudanden

Som kund hos Himmelriket kan man se fram emot erbjudanden både i deras utförsäljning och under den kategori som kallas ”Erbjudanden just nu”. Här har man samlat produkter till nedsatt pris, vilket gör att man som kund kan se fram emot riktigt bra priser.

Vi här på Rabattkodsidan har naturligtvis också samlat rabattkoder som du kan använda dig av när du handlar på Himmelriket, så kom in via oss innan du börjar handla så att du är säker på att du får det mest förmånliga priset på ditt köp!

Så aktiverar du din rabattkod hos Himmelriket

Handla klart dina produkter och välj att gå till kassan.

  1. Under din varukorg hittar du “Har du en rabattkod?”
  2. Fyll i din rabattkod och klicka på “Använd”
  3. När rabattkoden är aktiverad kan du slutföra din beställning

himmelriket rabattkod

Vanliga frågor och svar

Hur många Himmelriket rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Utgångna Himmelriket rabattkoder vars giltighet är okänd

Rabattkoden ger 10% på hela sortimentet i himmelri…

Utgången rabattkod • • • • •

Rabattkoden ger 10% på hela sortimentet i himmelrikets webbshop

 

Rabattkoden ger 10% på hela sortimentet i himmelri…

Utgången rabattkod • • • • •

Rabattkoden ger 10% på hela sortimentet i himmelrikets webbshop