Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Hemsjön

Hemsjön Rabattkoder 2024

Alla aktuella Hemsjön rabattkoder och erbjudanden under april 2024

Alla erbjudanden hos Hemsjön

Mer information

Hemsjön har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om Hemsjön

Hemsjön är en butik på nätet som säljer Shabby Chic- inredning. De tillverkar själva sina produkter i det egna snickeriet, så det är traditionellt hantverk när det är som bäst som man som kund får ta del av när man handlar hos Hemsjön!

Hemsjön är en del av Occasion Sweden AB och företaget finns i Gästrikland. Då det är egen tillverkning som gäller så är det unika produkter som erbjuds och produkterna hittar man bara hos dem.

Det är ett företag som arbetar miljövänligt och de använder sig av närproducerade råvaror. Exempelvis så använder de sig av återvunnet material så mycket som möjligt. Ett exempel på detta är deras ljusstakar som är tillverkade material från gamla hässjor.

Det nya virket som används till produkterna är noga utvalt så att det dels håller hög kvalitet och dels är hämtat från närområdet. Sedan tillkommer ytbehandlingen av produkterna som även den görs med miljövänliga produkter.

Det här hittar du hos Hemsjön

Hemsjön har ett väldigt stort utbud av varor och det är många kategorier som man kan välja mellan. Man kan hitta varor i kategorier som Blomkrukor, Kylskåpsmagneter, Ramar, Skåp, Skyltar, Korgar, Lådor & Fat, jul & Advent, Gamla Fönster, Skärbrädor med mera. Här kan man med andra ord hitta nästan alla de produkter som behövs om man vill ha Shabby Chic- stil därhemma!

Det är rejäla saker som man finner i deras utbud och det uppskattas idag av fler och fler. Istället för slit-och-släng hittar vi här mer ordentliga saker som håller länge och som är tänkta att användas i många år framöver.

Rabattkoder & erbjudanden

När du vill ha lite extra förmånligt pris så är det rabattkoder som gäller. Här hos oss på Rabattkodsidan hittar du många olika rabattkoder till flera hundra olika nätbutiker som gör att du får ett extra förmånligt pris när du köper varor.

För att kunna utnyttja en rabattkod till Hemsjön är det enda som krävs att du tittar in här hos oss först för att hämta din rabattkod. Sedan är det bara en sak som du behöver komma ihåg och det är att aktivera den i kassan hos Hemsjön innan du fullgör ditt köp.

Aktivera din rabattkod hos Hemsjön

När du har handlat klart väljer du att gå i kassan.

  1. Under dina produkter kan du välja att fylla i en kupong
  2. Ange din rabattkod som “Kupongkod” och klicka på “Använda kupongkod”
  3. När rabattkoden är aktiverad kan du avsluta din beställning.

hemsjon rabattkod

Vanliga frågor och svar

Hur många Hemsjön rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad