Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Euroflorist

Euroflorist Rabattkoder 2020

Alla aktuella Euroflorist rabattkoder och erbjudanden under september 2020

 
 

Information om Euroflorist

Blomsterbudsföretaget Euroflorist har levererat blomsterhälsningar sedan 1982. Detta genom de blombutiker som samarbetar med företaget samt genom sin egen hemsida Euroflorist.se.

Idag är Euroflorist störst i Europa gällande antal butiker (ca 9 700) som är sammankopplade i samma leveransnätverk. Genom detta kan de erbjuda snabb och säker leverans av blommor oavsett om det till grannen eller till en person som bor i en av alla de länder som företaget finns i.

euroflorist webbplats

Blommor till födelsedag & högtid

De vanligaste orsakerna till att skicka blombuketter har fått egna kategorier som ”Födelsedag”, ”Bröllopsdag” eller ”Sorg”. Dessa är sammansatta just med tanke på dess speciella dagar. Att välja en bukett från någon av dessa kategorier till födelsedag, bröllopsdag eller sorgedag (begravning eller kondoleans) är ett lätt sätt att välja rätt.

Utöver blommor går det även att köpa tillägg till buketten som pricken över i:et. När buketten levereras vid dörren kan även en mindre eller större gåva följa med som ett extra paket. Välj mellan choklad, nallebjörn, upplevelsepresent eller en godisstrut.

Rabattkoder och kampanjer

Euroflorist erbjuder relativt ofta rabattkoder som ger beställaren 10%, 15%  eller 20% på hela köpet.

Utöver rabattkoder har Euroflorist även ibland kampanjer och erbjudanden. Håll utkik på Euroflorist.se, här på Rabattkodsidan och prenumerera gärna på Euroflorist nyhetsbrev för att ta del av alla erbjudanden

Så aktiverar du din Euroflorist rabattkod

Beställ din blomsterbukett, välj leveransdatum och lägg i varukorgen.

  1. I kassan hittar du under dina produkter “Jag har en rabattkod”.
  2. Klicka här och fyll i din kod.
  3. Aktivera koden och klicka på “Fortsätt” för att gå vidare.

euroflorist rabattkod