Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Ecoviva

Ecoviva Rabattkoder 2020

Alla aktuella Ecoviva rabattkoder och erbjudanden under september 2020

Få 200 kr rabatt på första köpet

Visa Rabattkod • • • • •
Mer information

Få 200 kr rabatt på ditt första köp. Koden gäller endast för nya kunder och en gång per kund.

 

Ecoviva är matkassen som erbjuder allt ekologiskt, de värnar över djuren och miljön. Istället för att du ska tänka på vad det ska bli för mat ikväll och vad du ska laga efter jobbet så låter du matkassen Ecoviva ta hand om den saken åt dig. Du kan på ett mycket enkelt sätt spara tid på att ansluta dig till en matkasse så att de levererar både recept och mat hem till din dörr. Du kan nu lägga tiden du annars brukar lägga på att planera måltider och åka och handla till att kanske rå om dig själv, bara vara, eller lägga tiden på något mer viktigt som verkligen behöver det. Kanske familjen.

Att spara tid är väl dagens I-landsproblem och många tycker att de 24 timmarna som vi har på ett dygn inte riktigt räcker till och man därför börjar prioritera andra saker och glömmer vissa. Ta en funderare och se vad man kan spara in på, en matkasse är en början.

Vilka står bakom Evoviva?

Grundarna av Ecovivas matkasse heter Annika och Amina. De ville leverera ekologisk mat från butik hela vägen till dörren, med bra recept och kost som gör att du mår mycket bättre. Ecoviva jobbar alltid med ekologiska matvaror från Sverige och närliggande gårdar och lokala butiker för att främja den lokala handeln.

Erbjudande och rabattkoder för Ecoviva

Det kommer ofta olika erbjudanden från Ecoviva och det gäller att vara på sin vakt så man inte missar något erbjudande eller rabattkod som gör att du som kund kan spara in en del pengar på matkassen. För att göra det så enkelt som möjligt med att “komma ihåg erbjudanden” så kan du signa upp dig för nyhetsbrevet så slipper du går unt på dagarna och vara rädd för att eventuellt missa att erbjudanden. Prova, och spar in tid och pengar på att köra Ecovivas matkasse.

Så aktiverar du din rabattkod hos Evoviva

Efter att du har beställt din matkasse går du vidare till kassan

  1. Fyll i ditt postnummer och adress
  2. I nästa steg väljer du “Rabattkod” eller “Presentkort”.
  3. Fyll i din rabattkod och klicka på “Visa”
  4. Fortsätt och gör klart din beställning

Aktivera din rabattkod hos Ecoviva