Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bokus

Bokus Rabattkoder 2021

Alla aktuella Bokus rabattkoder och erbjudanden under januari 2021

Sport BH 50 – 100kr rabatt

Mer information

50-100kr rabatt på utvalda Sport-BH:ar hos Gasello. Gäller gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Publicerad: 2021-01-18

 

Information om Bokus

Bokus är en nätbaserad bokhandel som inriktar sig på att ha ett brett sortiment och samtidigt alltid ha de senaste böckerna tillgängliga. Bokus.com erbjuder böcker och e-böcker i alla möjliga genres och prisklasser.

Här finns allt från gamla klassiker i nyöversatta utgåvor, de bästsäljande populärkulturella häftade böckerna och de senaste verken i pocketform.

  • Totalt finns över 10 miljoner böcker att beställa genom Bokus.com

bokus webbplats

Fakta om företaget Bokus.com

Bokus grundades 1997 av duon Kajsa Leander och Ernst Malmsten. Bara ett år senare, 1998, köptes företaget upp av KF Media. Bokus fanns i KF Medias ägo i två år innan det var dags för nästa ägarskifte. År 2000 förvärvade den tyska mediekoncernen Bertelsmann 50 procent av bolaget och bokus.com bytte namn till bol.com. Det visade sig ganska snart att svenskarna gillade namnet bokus.com bättre och att böcker var det företaget bäst kunde distribuera. KF Media köpte tillbaka den andel man sålt och renodlade verksamheten till bokförsäljning igen. Och så togs det gamla namnet tillbaks.

Bokus huvudkontor ligger i Stockholm. Där är 40 personer anställda inom bland annat inköp, marknad, och att sköta sajten som är grundpelaren i Bokus organisation. Företagets lager där varorna skickas ifrån ligger i Falun, och de har dessutom kontor i Malmö med inriktning på IT och Kundservice.

Bokus har också ett mycket aktivt miljöarbete, som pågår löpande på regelbunden basis. Företaget arbetar proaktivt för att samordna alla transporter till sin distributionscentral och samarbetar med aktörer som delar deras syn på miljön och klimatpåverkan. Vid all inrikes distribution går majoriteten av leveranserna i återanvändbara lastbärare. Dessutom ser Bokus till att de flesta leveranser ut till kunderna i alla delar av landet kommer samlade i ett enda paket för att påverka miljön så lite som möjligt. Det gör att det går åt mindre förpackningsmaterial och dessutom behövs bara en transport för att kunden ska få böckerna hem till dörren.

Bokus.com lägger stort fokus på kundservice och kundens säkerhet. Sedan 2011 är företaget certifierat för Trygg E-handel och dessutom har Bokus plockat hem många fina utmärkelser som till exempel Web Service Award, priset som Bästa Svenska Boksajt 2010 och den prestigefyllda Guldmobilen.

Företaget har dessutom satsat väldigt aktivt på att marknadsföra sig via sociala medier. En strategi som visat sig mycket framgångsrik då Bokus kunnat få kontakt med kunderna. Bokus har en populär blogg där läsarna får boktips. Dessutom har Bokus anpassat sig utmärkt till den nya tidens sociala medier – det vill säga Facebook och Twitter – där de kommunicerar med stora följarskaror.

Rabatt och rabattkod till Bokus

Bokus.com har ofta generösa erbjudanden och många av dem kan fås genom användande av rabattkuponger. Bokus är anslutet till MedMera-kortet vilket ger användaren lukrativa förmåner.

Om du registrerar MedMera-kortet hos bokus.com får du en procents återbäring på alla dina Bokus-köp, samt 1,5 procent återbäring på de böcker du köper via MedMera Visa-kortet. Återbäringen är riktiga pengar som sätts in på ditt Coop MedMera-kort. Du kan enkelt beställa ett MedMera-kort på coop.se. Ditt kort använder du sedan hos oss, Coop, och alla andra partners i MedMera. Det är enkelt att samla återbäring på Bokus.com.

När du registrerar dig som kund fyller du i ditt MedMera ID-nummer (7 siffror) och personnummer bland kunduppgifterna, och sedan samlar du automatiskt återbäring på alla dina köp.

Så aktiverar du din Bokus rabattkod:

  1. För att handla hos Bokus och använda en rabattkod så behöver du först logga in (om du är befintlig kund) eller skapa ett konto först.
  2. Fyll i dina adressuppgifter och de personuppgifter som efterfrågas
  3. Fyll i din rabattkod i kassan i samband med att du lägger din beställning.
  4. Avsluta beställningen när rabattkoden blivit aktiverad.

Vanliga frågor och svar

Vilka Bokus rabattkoder finns det i januari 2021?

Följande rabatter och erbjudanden finns just nu tillgängliga:

Hur många Bokus rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det 1 aktiva rabattkoder och erbjudanden hos Bokus

Hur kontaktar jag kundtjänsten hos Bokus?

Du kontaktar Bokus kundtjänst enklast genom kontaktformuläret på webbplatsen, e-post eller telefon:

  • Tel: 010-741 98 00
  • E-post: kundservice@bokus.com

Hur kan jag betala hos Bokus?

Bokus använder sig av Klarna (faktura, delbetalning, banköverföring) och kortbetalning i kassan.

Utgångna Bokus rabattkoder vars giltighet är okänd

3 för 2 på Björn Borg och Pierre Robert!

Utgången rabattkod kan ej visas

Få 3 för 2 på produkter från Björn Borg och Pierre Robert (Ej Skavlan)!

 

3 för 2 (produkter från Sloggi)

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu får du 3 för 2 på produkter från Sloggi!

 

Upp till 40% på underkläder!

Utgången rabattkod kan ej visas

Under Black Weekend finner du massor av underkläder till upp till 40% rabatt! Passa på att klicka hem dina favoriter från varumärken som Björn Borg, Pierre Robert, Wonderbra och många fler!

 

Bread & Boxers 30% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

30% rabatt på allt från Bread & Boxers till ord. priser

 

Sloggi 40% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

40% rabatt på allt från Sloggi till ord. priser

 

11% rabatt – Singles Day

Utgången rabattkod kan ej visas

11% rabatt på all till ordinarie pris (gäller ej spanx/calvin klein)

 

22% vid köp över 1111kr

Utgången rabattkod kan ej visas

22% rabatt vid köp över 1111kr, gäller ej Spanx/Calvin Klein