Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bokus

Bokus Rabattkoder 2021

Alla aktuella Bokus rabattkoder och erbjudanden under oktober 2021

Alla erbjudanden hos Bokus

Mer information

Bokus har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om Bokus

Bokus är en nätbaserad bokhandel som inriktar sig på att ha ett brett sortiment och samtidigt alltid ha de senaste böckerna tillgängliga. Bokus.com erbjuder böcker och e-böcker i alla möjliga genres och prisklasser.

Här finns allt från gamla klassiker i nyöversatta utgåvor, de bästsäljande populärkulturella häftade böckerna och de senaste verken i pocketform.

  • Totalt finns över 10 miljoner böcker att beställa genom Bokus.com

bokus webbplats

Fakta om företaget Bokus.com

Bokus grundades 1997 av duon Kajsa Leander och Ernst Malmsten. Bara ett år senare, 1998, köptes företaget upp av KF Media. Bokus fanns i KF Medias ägo i två år innan det var dags för nästa ägarskifte. År 2000 förvärvade den tyska mediekoncernen Bertelsmann 50 procent av bolaget och bokus.com bytte namn till bol.com. Det visade sig ganska snart att svenskarna gillade namnet bokus.com bättre och att böcker var det företaget bäst kunde distribuera. KF Media köpte tillbaka den andel man sålt och renodlade verksamheten till bokförsäljning igen. Och så togs det gamla namnet tillbaks.

Bokus huvudkontor ligger i Stockholm. Där är 40 personer anställda inom bland annat inköp, marknad, och att sköta sajten som är grundpelaren i Bokus organisation. Företagets lager där varorna skickas ifrån ligger i Falun, och de har dessutom kontor i Malmö med inriktning på IT och Kundservice.

Bokus har också ett mycket aktivt miljöarbete, som pågår löpande på regelbunden basis. Företaget arbetar proaktivt för att samordna alla transporter till sin distributionscentral och samarbetar med aktörer som delar deras syn på miljön och klimatpåverkan. Vid all inrikes distribution går majoriteten av leveranserna i återanvändbara lastbärare. Dessutom ser Bokus till att de flesta leveranser ut till kunderna i alla delar av landet kommer samlade i ett enda paket för att påverka miljön så lite som möjligt. Det gör att det går åt mindre förpackningsmaterial och dessutom behövs bara en transport för att kunden ska få böckerna hem till dörren.

Bokus.com lägger stort fokus på kundservice och kundens säkerhet. Sedan 2011 är företaget certifierat för Trygg E-handel och dessutom har Bokus plockat hem många fina utmärkelser som till exempel Web Service Award, priset som Bästa Svenska Boksajt 2010 och den prestigefyllda Guldmobilen.

Företaget har dessutom satsat väldigt aktivt på att marknadsföra sig via sociala medier. En strategi som visat sig mycket framgångsrik då Bokus kunnat få kontakt med kunderna. Bokus har en populär blogg där läsarna får boktips. Dessutom har Bokus anpassat sig utmärkt till den nya tidens sociala medier – det vill säga Facebook och Twitter – där de kommunicerar med stora följarskaror.

Rabatt och rabattkod till Bokus

Bokus.com har ofta generösa erbjudanden och många av dem kan fås genom användande av rabattkuponger. Bokus är anslutet till MedMera-kortet vilket ger användaren lukrativa förmåner.

Om du registrerar MedMera-kortet hos bokus.com får du en procents återbäring på alla dina Bokus-köp, samt 1,5 procent återbäring på de böcker du köper via MedMera Visa-kortet. Återbäringen är riktiga pengar som sätts in på ditt Coop MedMera-kort. Du kan enkelt beställa ett MedMera-kort på coop.se. Ditt kort använder du sedan hos oss, Coop, och alla andra partners i MedMera. Det är enkelt att samla återbäring på Bokus.com.

När du registrerar dig som kund fyller du i ditt MedMera ID-nummer (7 siffror) och personnummer bland kunduppgifterna, och sedan samlar du automatiskt återbäring på alla dina köp.

Aktuella rabattkoder hos Bokus

Bokus lanserar nya kampanjer varje vecka, med nya reor och erbjudanden är det svårt att veta när priserna är som billigast. På Expressen Rabattkoder visas alla aktuella Bokus rabattkoder. På Expressen Rabattkoder finns även information om när Bokus har högst rabatt och vilken dag dom oftast lanserar nya kampanjer.

Så aktiverar du din Bokus rabattkod:

  1. För att handla hos Bokus och använda en rabattkod så behöver du först logga in (om du är befintlig kund) eller skapa ett konto först.
  2. Fyll i dina adressuppgifter och de personuppgifter som efterfrågas
  3. Fyll i din rabattkod i kassan i samband med att du lägger din beställning.
  4. Avsluta beställningen när rabattkoden blivit aktiverad.

Vanliga frågor och svar

Hur många Bokus rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Hur kontaktar jag kundtjänsten hos Bokus?

Du kontaktar Bokus kundtjänst enklast genom kontaktformuläret på webbplatsen, e-post eller telefon:

Hur kan jag betala hos Bokus?

Bokus använder sig av Klarna (faktura, delbetalning, banköverföring) och kortbetalning i kassan.

Utgångna Bokus rabattkoder vars giltighet är okänd

Sloggi 40% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

40% rabatt på Sloggi vid köp av 3 eller fler artiklar OBS: Kan inte kombineras med andra erbjudanden

 

Sommarrea upp till 60%: Bad och Underkläder

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea hos Timarco, upp till 60% på utvalda produkter.

 

Pierre Robert 3 för 2

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp minst 3 produkter från Pierre Robert och få den billigaste produkten på köpet! När du har minst 3 Pierre Robert-produkter i din kundkorg ändras priset automatiskt.

 

T-shirts 3 för 2 (utvalt)

Utgången rabattkod kan ej visas

3 för 2 på t-shirts från bread & boxers, b & c collection, fruit of the loom, falke, russell

 

Marc O’Polo Bodywear 20% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp 2 eller fler produkter från Marc O'Polo och få 20% rabatt på ord. pris! När du har 2 eller fler Marc O'Polo-produkter i din kundkorg ändras priset automatiskt.

 

Ted Baker underkläder 20% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp 2 eller fler produkter från Ted Baker och få 20% rabatt på ord. pris! När du har 2 eller fler Ted Baker-produkter i din kundkorg ändras priset automatiskt

 

Wonderbra 25% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp 2 eller fler produkter från Wonderbra och få 25% rabatt på ord. pris! När du har 2 eller fler Wonderbra-produkter i din kundkorg ändras priset automatiskt.

 

BH 15% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

Erbjudandet gäller vid köp av 2 eller fler artiklar. Priset uppdateras automatiskt i kassan.Erbjudandet gäller på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller ej på Calvin Klein och Spanx.

 

15% på kalsonger

Utgången rabattkod kan ej visas

Erbjudandet gäller vid köp av 2 eller fler artiklar. Priset uppdateras automatiskt i kassan. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, går ej att kombinera med andra erbjudanden eller applicera på Calvin Klein.

 

Få 10% rabatt under adSpring!

Utgången rabattkod kan ej visas

Få 10% rabatt hos Gasello.com! Använd rabattkoden: adspring2021*Gäller ej för Calvin Klein/Spanx och kan ej kombineras med andra erbjudanden

 

Koden ger 10% rabatt

Utgången rabattkod • • • • •

Koden ger 10% rabatt! *Gäller ej för Calvin Klein/Spanx och kan ej kombineras med andra erbjudanden

 

5% rabatt på hela sortimentet utom Calvin Klein oc…

Utgången rabattkod • • • • •

5% rabatt på hela sortimentet utom Calvin Klein och Spanx, kan inte kombineras med andra kampanjer

 

Sport BH 50 – 100kr rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

50-100kr rabatt på utvalda Sport-BH:ar hos Gasello. Gäller gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

3 för 2 på Björn Borg och Pierre Robert!

Utgången rabattkod kan ej visas

Få 3 för 2 på produkter från Björn Borg och Pierre Robert (Ej Skavlan)!

 

3 för 2 (produkter från Sloggi)

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu får du 3 för 2 på produkter från Sloggi!

 

Upp till 40% på underkläder!

Utgången rabattkod kan ej visas

Under Black Weekend finner du massor av underkläder till upp till 40% rabatt! Passa på att klicka hem dina favoriter från varumärken som Björn Borg, Pierre Robert, Wonderbra och många fler!

 

Bread & Boxers 30% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

30% rabatt på allt från Bread & Boxers till ord. priser

 

Sloggi 40% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

40% rabatt på allt från Sloggi till ord. priser

 

11% rabatt – Singles Day

Utgången rabattkod kan ej visas

11% rabatt på all till ordinarie pris (gäller ej spanx/calvin klein)

 

22% vid köp över 1111kr

Utgången rabattkod kan ej visas

22% rabatt vid köp över 1111kr, gäller ej Spanx/Calvin Klein