Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för ASOS

ASOS Rabattkoder 2020

Alla aktuella ASOS rabattkoder och erbjudanden under september 2020

Alla erbjudanden hos ASOS

Mer information

ASOS har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om ASOS

ASOS är Storbritanniens största oberoende mode- och skönhetsåterförsäljare på internet. De erbjuder över hela 60 000 märkesvaror och egna märkesvaror för både dam och herr. Klänningar, jeans, t-shirts, skjortor, skor, smycken, underkläder och skönhet – det finns som du märker en hel del av varje.

Modekedjan finns nu även i Sverige och erbjuder ett makalöst stort utbud av utländska modekläder och accessoarer från både stora, internationella designermärken samt från den egna kollektionen.

ASOS har webbplatser som riktar sig mot Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Spanien, Ryssland, Italien, Australien, Sverige och sammanlagt över 190 länder från sitt centrala distributionscenter i Camden Town i Storbritannien.

asos webbplats

Företaget har över 13 miljoner unika besökare per månad på sina webbplatser som har över sex miljoner registrerade användare och över tre miljoner aktiva kunder från över 160 länder, baserat på försäljningarna under de senaste tolv månaderna.

ASOS grundades år 2000 och har passande nog över 2000 anställda idag. Företagets namn stod från början för As Seen On Screen. I dag heter företaget bara ASOS, men namnet skrivs fortfarande med versaler som om de vore en förkortning.

ASOS lockar potentiella kunder med videor där modeller bär ASOS kläder på catwalken. Dessutom är företaget aktiva i diskussioner om mode och kändisar. På sin sida finns det både mode- och underhållningsbloggar där de uppdaterar om kläder, kollektioner och kändisar som klär sig flott.

Satsning på barnkläder genom Little ASOS

2009 lanserade företaget ”Little ASOS”, vilket riktade sig till en helt ny målgrupp kunder. Kollektionen utformades till en del för barn upp till 24 månader, och en annan för pojkar och flickor mellan två och åtta år gamla.

Little ASOS erbjöd märkeskläder för barn från designers och klädmärken som Tommy Hilfiger, Dieses, Miss Sixty och True Religion. Dessutom fanns kläder från individuella ”indiemärken” som Cath Kidson, No Added Sugar, och Bob & Blossom. I skoväg fanns högprofilerade märken som Converse, Havaianas och Ugg att köpa.

Verksamheten var dock inte särskilt lönsam och Little ASOS avvecklades helt under 2011, varpå ASOS återgick till att endast fokusera på sin kärngrupp som är 18-34-åringar.

I succéns kölvatten har ASOS blivit ett märke att räkna med på modemarknaden, framförallt den nätbaserade, och 2009 lanserades ett modecommunity kallat ASOS Life där användare kunde registrera konton, diskutera kläder, mode och accessoarer samt länka och dela sådant på sajten de gillade via sociala medier som Twitter, Facebook och Instagram, för att ta ett par exempel.

Företaget fortsatte att växa under 2009 då de tog marknadsandelar även i tidningsform. Magazinet ASOS Magazine lanserades.

Magasinet riktade sig främst mot kvinnor och föga förvånande var det mode i fokus. I dag har de över 400 000 läsare och ASOS är på god väg att skapa ett modeimperium som saknar motstycke online.

Internationell satsning av ASOS.com

Det är först på 10-talet som företaget har gjort stor succé utanför de brittiska gränserna. 2010 lanserades sajten i många olika länder, bland annat Tyskland, Frankrike och Spanien.

Företaget har sedan dess bara växt och 2011 öppnade de sitt första internationella kontor i Sidney, Australien. Vart det ska sluta vet ingen, men klart är i alla fall att ASOS idag är en global storspelare när det kommer till mode.

Rabatt hos ASOS med rabattkod

ASOS har återkommande rabatter på sitt sortiment, både genom kampanjer och med rabattkoder.

Det är även möjligt att få 10 % studentrabatt hos ASOS genom Mecenat. Du kan även få studentrabatten direkt på ASOS:s webbplats genom att klicka på “10 % studentrabatt i sidfoten”. Fyll i formuläret så får du din rabattkod skickad till din e-postadress.

Så aktiverar du din ASOS rabattkod

När du har handlat klart klickar du dig vidare till kassan.

  1. Under “Erbjudande/studentkod eller presentkort” klickar du på “Erbjudande/studentkod”.
  2. Fyll i rabattkoden och klicka på “Använd kod”.
  3. När koden är aktiverad avslutar du din beställning

asos rabattkod