Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Apotea

Apotea Rabattkoder 2024

Alla aktuella Apotea rabattkoder och erbjudanden under juni 2024

Alla erbjudanden hos Apotea

Mer information

Apotea har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om Apotea.se

Apotea är ett av Sveriges mest populära nätapotek som är uppskattat både för sitt breda sortiment av läkemedel och sina låga priser.

De mest populära produkterna hos Apotea är febernedsättande läkemedel som Pamol, Alvedon, Ipren och Ibuprofen. Dessa kostar från endast ca 10 kr och uppåt för ett paket.

I butiken på apotea.se finns även olika hjälpmedel, allergi, kosttillskott, produkter för sex och lust, produkter för viktkontroll, mineraler och vitaminer m.m.

Apotea webbplats

Rabattkod till Apotea

Utöver att en rabattkod till Apotea kan göra ditt köp billigare, t.ex. genom en rabattkod som ger 10 % rabatt så finns det även fraktfria alternativ i kassan.

Apotea har återkommande kampanjer och rabattkoder som gör att du kan köpa vissa, eller alla, produkter till rabatt i butiken.

Förutom att hålla koll här på Rabattkodsidan för nya rabattkoder är det en bra idé att följa Apotea på sociala medier (främst Facebook) och deras nyhetsbrev för att ta del av rabattkoder.

Apotea har haft kampanjer med både 10 %, 20 % och 25 % rabatt på hela sortimentet av receptfria läkemedel och andra produkter i nätbutiken.

Aktivera din rabattkod hos Apotea.se

Efter att du har handlat klart går du till kassan

  1. Under dina produkter hittar du “Ange. ev rabattkod här”
  2. Fyll i din rabattkod och klicka på “Hämta”
  3. När rabattkoden är aktiverad kan du avsluta din beställning.

apotea rabattkod

Vanliga frågor och svar

Hur många Apotea rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad