Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Amazon

Amazon Rabattkoder 2023

Alla aktuella Amazon rabattkoder och erbjudanden under maj 2023

Alla erbjudanden hos Amazon

Mer information

Amazon har alltid mängder av aktiva erbjudanden som du enklast tar del av direkt på deras webbplats genom att klicka på knappen "Visa fler erbjudanden".

 

Information om Amazon.se

Amazon är en global marknadsplats som hjälper konsumenter att hitta låga priser på allt från elektronik, sportutrustning, klockor, hushållsprodukter och böcker.

Amazon grundades redan 1994 som en bokhandlare på nätet. Men allt eftersom tiden gick utökade man både sortimentet och sina verksamheter. Sortimentet breddades med exempelvis datorspel, hemelktronik, smycken, mode, kläder, mat, leksaker och köksutrustning.

Amazon erbjuder även streamingtjänster och molntjänster. Molntjänsterna är en företagstjänst.

amazon webbplats

Amazon i Sverige

Amazon lanserades i Sverige den 28 oktober 2020 efter att ha haft planer på svensk lansering i flera år. Domännamnet Amazon.se köpte Amazon upp redan 2017 för 6 miljoner kronor av en svensk privatperson.

Trots att Amazon är nytt i Sverige 2020 så är de långt ifrån okända av svenskarna. Redan innan den svenska webbplatsen dök upp handlade vi hos internationella Amazon för över en miljard (!) kronor per år.

Svenska Amazon lanseras med 150 miljoner produkter och möjligheten att få fri frakt på sina beställningar även när man handlar från utlandet. Trots att marknadsplatsen är svensk är fortfarande största delen av utbudet produkter man beställer från utlandet.

Det svenska Amazon kommer priskriga med etablerade svenska marknadsplatser som CDON, Clas Ohlson och Fyndiq. Även byggvaruhus som Byggmax och säljare av biltillbehör som Mekonomen kommer sannolikt även märka av Amazons svenska närvaro.

Amazon konkurrerar även med utländska handelsplatser som kinesiska AliExpress.

Det kommer sannolikt bli jobbigt med den nya konkurrensen för svenska nätbutiker – men fördelaktigt för dig som kund eftersom butikerna kommer försöka överträffa varandra med att erbjuda bäst rabatter, rabattkoder och utförsäljningar.

Kampanjkod och rabattkod till Amazon.se

För att hitta rabatter hos Amazon.se klickar du på “Erbjudanden” i menyn. Här finns så kallade blixtrabatter med tillfälligt prissänkta varor.

Det kan även verkligen löna sig att besöka Amazon under Black Friday. På Amazons webbplats finns många “dagens deal” under både Black Friday och andra högtider.

Så här anger du din Amazon kampanjkod:

  1. Välj först att logga in eller skapa nytt Amazon-konto (om du inte har ett sedan tidigare)
  2. Välj leveransadress och frakt för din beställning
  3. Under “Välj betalningsmetod” hittar du alternativet “Presentkort och kampanjkoder”. Klicka på “Ange ett presentkort eller kampanjkod”
  4. Ange din kampankod och klicka på “Tillämpa”
  5. Avsluta och bekräfta din beställning när koden blivit aktiverad

Vanliga frågor och svar

Hur många Amazon rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det en aktiv kampanj, kika in här för att hålla dig uppdaterad

Hur kontaktar jag kundtjänsten hos Amazon?

Kundtjänst går att kontakta via telefon, chatt och e-post. Klicka på “Kundtjänst” på sidan för att komma i kontakt med supporten.

Hur kan jag betala hos Amazon?

Du kan betala på följande sätt på Amazon.seKundtjänst går att kontakta via telefon, chatt och e-post. Klicka på “Kundtjänst” på sidan för att komma i kontakt med supporten.

  • Betalning med kreditkort och bankkort från MasterCard, American Express, Visa
  • Betalning med månadsfaktura
  • Presentkort och värdekuponger

Utgångna Amazon rabattkoder vars giltighet är okänd

Black Friday blixtrabatter

Utgången rabattkod kan ej visas

Ingen övrig information