Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Adlibris

Adlibris Rabattkoder 2024

Alla aktuella Adlibris rabattkoder och erbjudanden under juli 2024

SOMMARREA – Upp till 50% på hobbyböcker

Mer information

Sommarrea på fritid -och hobbyböcker - upp till 50% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 40% på hälsoböcker

Mer information

Sommarrea på livsstils- och hälsoböcker - upp till 40% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 45% på biografier

Mer information

Sommarrea på biografier - upp till 45% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 45% på faktaböcker

Mer information

Sommarrea på faktaböcker - upp till 45% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 35% på Feelgood & Romantik

Mer information

Sommarrea på feelgood & romantik - upp till 35% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 35% på Skönlitteratur

Mer information

Sommarrea på skönlitteratur - upp till 35% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 40% på Spänning

Mer information

Sommarrea på spänning, deckare & thrillers - upp till 40% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Minst 30% på ungdomsböcker

Mer information

Sommarrea på ungdomsböcker - minst 30% rabatt på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 50% på barnböcker

Mer information

Sommarrea på barnböcker - upp till 50% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

SOMMARREA – Upp till 40% på kokböcker

Mer information

Sommarrea på kokböcker - upp till 40% på utvalda titlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-17

 

10% på barnpyssel

Mer information

10% rabatt på utvalda pysselprodukter för barn. Erbjudandet på rabatterade produkter gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-03

 

10% på utvalt pyssel & DIY

Mer information

10% rabatt på utvalda konstnärsmaterial & DIY för vuxna. Erbjudandet på rabatterade produkter gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker.
Publicerad: 2024-06-03

 

Adlibris Bomullsgarn – 3 för 69 kr

Mer information

Nu har vi ett extra bra erbjudande på Adlibris bomullsgarn – 3 för 69 kr. För att ta del av erbjudandet behöver du lägga produkterna i kundvagnen från landningssidan, priset korrigeras i kassan. Erbjudandet gäller alla garn på landningssidan. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och längst t.o.m. 31/7.
Publicerad: 2024-05-03

 

Fri frakt från 299 kr

Mer information

Köp dina boknyheter hos Adlibris. Fri frakt från 299 kr.
Publicerad: 2023-11-07

 

Information om Adlibris

Adlibris (marknadsförs även som adlibris.com) är Sveriges största bokhandel på internet. Med över 10 miljoner titlar i sortimentet, gratis frakt för privatpersoner vid köp över 99 kronor och snabba leveranser har de etablerat sig som det självklara valet på internet för svenska och nordiska bokslukare.

Företaget erbjuder böcker och e-böcker i alla möjliga genres och prisklasser. Här finns allt från gamla klassiker i specialutgåvor, de bästsäljande populärkulturella böckerna och de senaste verken i pocketform.

Företaget grundades 1997 med fokus på automatisering och ett system som kunde garantera hög kvalitet, snabba leveranser och med målet att kunderna skulle uppleva en hög standard på servicen. Företagets grundare Pär Svärdson, Fabian Fischer, Johan Arvidsson och Christian Lauritzen byggde upp Adlibris från grunden med en ”gör det själv-anda” som lever kvar än idag.

adlibris webbplats

Sedan 2005 ägs företaget av Bonnierkoncernen men entreprenörsandan som karaktäriserar företaget lever kvar. Adlibris är en renodlad onlinebutik med en väldigt ung medelålder hos de anställda, den ligger runt 30 år. Företaget sysselsätter runt 170 personer på huvudkontoret i Stockholm samt distributionscentralen i Morgongåva.

På distributionscentralen samlar företaget ihop böckerna de köper in från många olika underleverantörer. De packas noga innan de skickas ut till kunderna. Böckerna som ska skickas till bibliotek runt om i Sverige specialutrustas med till exempel plast, signum och stöldskydd för att böckerna ska fraktas på ett så skonsamt sätt som möjligt och garantera kunden högsta möjliga kvalitet på leveransen och den färdiga produkten, eller de färdiga produkterna.

Adlibris finns även i Finland där man riktar sig både mot den finskspråkiga och den svenskspråkiga befolkningen. En sidoeffekt av det är att många finska titlar finns tillgängliga på den svenska marknaden, något som enligt de som älskar finsk litteratur gör att Adlibris sticker ut något mot konkurrerande bokförsäljare, såväl online som i fysiska butiker.

Nya spännande böcker hos Adlibris

Adlibris har alltid de senaste titlarna tillgängliga i sitt sortiment och har för vana att annonsera ut spännande och kritikerrosade böcker innan de ges ut, varpå kunderna kan göra förhandsbeställningar. De flesta nya böcker kommer ut i inbundet format, och finns senare tillgängliga även som pocketböcker.

Hitta populära böcker via topplistan

Företaget marknadsför ofta böcker på sin hemsida genom olika topplistor, där de har riktigt många olika varianter så att alla kunder ska kunna hitta någon lista som passar just dem.

Den mest uppskattade listan är Pockettoppen, där populära böcker i pocketversion till bra priser listas. Två av böckerna som har legat länga på Pockettoppens topp-10 är ”En man som heter Ove” av Fredrik Backman och ”100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann” av Jonas Jonasson. Båda böckerna har fått så stort genomslag att de ska filmatiseras.

Mer än bara böcker

Adlibris har under 2019 och 2020 breddat sitt sortiment rejält – nu säljer man inte längre bara böcker utan man har även börjat sälja produkter inom barnkläder, pyssel och leksaker, skönhetsprodukter, sport och träning, fest- och inredningsprylar.

Adlibris är alltså inte längre bara en plats för att hitta böcker, utan har blivit en marknadsplats för även andra varor, liknandes CDON och Amazon.

Rabatter hos Adlibris

Adlibris har återkommande rabatter, kampanjer och rabattkoder. Håll utkik här på Rabattkodsidan för att se aktuella rabattkoder som gäller just nu.

Adlibris erbjuder studentrabatt för studenter.

Aktivera din rabattkod hos Adlibris

Handla klart dina produkter och gå till kassan.

  1. Under “Använd rabattkod” fyller du i din rabattkod.
  2. Klicka på “Bekräfta rabattkod” för att lägga till koden.
  3. När koden är aktiverad avslutar du din beställning.

adlibris rabattkod

Vanliga frågor och svar

Vilka Adlibris rabattkoder finns det i juli 2024?

Hur många Adlibris rabattkoder finns det just nu?

Just nu finns det 14 aktiva rabattkoder och erbjudanden hos Adlibris

Utgångna Adlibris rabattkoder vars giltighet är okänd

SOMMARREA – Upp till 50% på garn

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på garn från populära märken - upp till 50% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 40% på Kontor & Konstnärsmate…

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på kostnärsmaterial & kontorsprodukter- upp till 40% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 40% på barnpyssel

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på roligt barnpyssel - upp till 340% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 40% på leksaker

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på leksaker för alla åldrar - upp till 40% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 30% på babyprodukter

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på babyprodukter - upp till 30% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 40% på Fest & Present

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea inom fest & present - upp till 40% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 30% på pussel

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på roliga pussel för hela familjen - upp till 30% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

SOMMARREA – Upp till 30% på spel

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrea på roliga spel för hela familjen - upp till 30% på utvalda produkter. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/7 eller så långt lagret räcker.

 

10% rabatt hos Adlibris

Utgången rabattkod • • • • •

10% rabatt med kod SVERIGE24. Gäller mellan 4 - 6 juni 2024. Gäller ej kurslitteratur, digitala böcker eller presentkort. Gäller endast online och går ej att kombinera med andra rabattkoder.

 

35% på Adlibris Bomullsgarn

Utgången rabattkod kan ej visas

35% rabatt på Adlibris Cotton, Cotton 8/4 och Cotton 8/9. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker.

 

25% på Novita & Järbo Garn

Utgången rabattkod kan ej visas

25% rabatt på Novita Tuuli Garn, Novita Cotton Feel, Järbo Soft Cotton, Järbo Nova Eko Cotton, Järbo Elise Garn, Järbo 8/4 Bomullsgarn och Järbo Colin Garn l. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker.

 

25% på utvalt Viking Garn

Utgången rabattkod kan ej visas

25% rabatt på utvalda garn från det populära varumärket Viking Garn. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker.

 

Ungdomsböcker – upp till 30%

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 30% rabatt på ungdomsböcker. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker.

 

Sommarpocket 4 för 3

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarpocket – köp 4 pocket betala för 3! Erbjudandet gäller pocketböckerna på landningssidan. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och längst t.o.m. 30/6.

 

Månadens utvalda böcker -20%

Utgången rabattkod kan ej visas

Månadens utvalda böcker med 20% rabatt. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker.

 

20% på alla garn

Utgången rabattkod • • • • •

20% rabatt på alla garn med rabattkod: GARN4. Gäller endast online. Kod går ej att kombineras med andra rabattkoder. Giltig fr.om. 20 maj t.om. 26 maj 2024.

 

Garn från Svarta Fåret – 20%

Utgången rabattkod kan ej visas

Nu har vi 20% rabatt på utvalda bomullsgarn från det populära varumärket Svarta Fåret. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Spara 30% på Drops Garn

Utgången rabattkod kan ej visas

30% rabatt på utvalda garn från märket Drops. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Garn – Upp till 25%

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 25% rabatt på utvalda garn från Viking Garn, Novita och DMC Creative World. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

10% på Pysselnyheter

Utgången rabattkod kan ej visas

10% på pysselnyheter! Pärlor, pärlplattor, leksand, klistermärken och roliga pysselset för barn. Erbjudandet på rabatterade produkter gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Presenter till små barn – Upp till 10%

Utgången rabattkod kan ej visas

Presenter till små barn - upp till 10% på utvalda produkter. Erbjudandet på rabatterade produkter gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Leksaker – Upp till 10% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

Leksaker upp till 10%. Erbjudandet på rabatterade produkter gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Engelska reseguider – Upp till 30%

Utgången rabattkod kan ej visas

Engelska Reseguider - Upp till 30%. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Engelska barnböcker – Upp till 30%

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 30% på engelska barnböcker. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker

 

Månadens utvalda böcker – 20% rabatt

Utgången rabattkod kan ej visas

Månadens utvalda böcker - alltid med 20% rabatt. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/4 eller så långt lagret räcker.

 

Reseguider – Upp till 20%

Utgången rabattkod kan ej visas

Reseguider till städer & länder - upp till 20% rabatt. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker

 

Barnböcker – Upp till 35%

Utgången rabattkod kan ej visas

Böcker för barn i olika åldrar till extra bra priser - upp till 35% rabatt. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker

 

Presentböcker för barn – Upp till 20%

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 20% rabatt på presentböcker för barn. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Fakta för barn – upp till 30%

Utgången rabattkod kan ej visas

Faktaböcker för nyfikna barn - upp till 30% rabatt. Erbjudandet på rabatterade böcker gäller t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

 

Pocket 4 för 3

Utgången rabattkod kan ej visas

Pocket för 4 för 3, t.om. 30 juni 2024. För att ta del av erbjudandet behöver du lägga böckerna i kundvagnen från landningsssidan, priset korrigeras i kassan. Erbjudandet gäller pocketböckerna på landningssidan. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och längst t.o.m. 30/6.

 

10% off everything*

Utgången rabattkod • • • • •

Få 10% rabatt på hela beställningen* på Adlibris.se. Gäller endast 25/03. Villkor gäller, se hemsida.

 

10% rabatt på böcker*

Utgången rabattkod • • • • •

Nu är det dags för årets stora Bokmässa och under dessa dagar får du 10% rabatt på böcker* med kod BMASS23.*Gäller ej studentlitteratur, digitala böcker och presentkort. Skriv in koden i fältet "Använd rabattkod" i kassan så dras rabatten automatiskt. Rabattkoden gäller endast beställningar som läggs online på adlibris.com och endast privatkunder t.o.m. 1/10. Gäller ej på redan lagd beställning.

 

10% på allt*

Utgången rabattkod • • • • •

Nu i helgen får du 10% rabatt på allt* hos oss på Adlibris! Ange rabattkod PRISFEST23 i fältet för rabattkod i kassan. Erbjudandet gäller gäller t.o.m måndag 1/5 kl 23.59. Observera att rabattkoden även gäller på redan nedsatta priser så passa på att fynda!*Rabattkoden gäller inte på presentkort, kurslitteratur, e-böcker och ljudböcker.

 

15% på Magna-Tiles

Utgången rabattkod • • • • •

15% rabatt på alla produkter från Magna-Tiles

 

20% på garn

Utgången rabattkod • • • • •

20% rabatt på allt garn och garntillbehör

 

10% på allt

Utgången rabattkod • • • • •

Black Week 10% rabatt på allt!

 

Black Week

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% på utvalda böcker