Rabattkodsidan.se Loggotyp
Träningskläder hos Relode

Relode.se – Innovativa träningskläder

I samarbete med Relode.se

Relode.se är ett namn att lägga på minnet, framför allt för alla ni som tränar regelbundet. Med kvalitativa kläder och spännande designlösningar har Relode på kort tid lyckats revolutionera marknaden.

Gruppen som står bakom varumärket har stor erfarenhet från olika träningsformer och vet precis vad som krävs av bra träningskläder. Det som verkligen utmärker Relode är de intressanta materialen man har valt att använda samt ett stort fokus på snygg design.

En stor del av Relodes sortiment är så kallade seamless träningskläder, dvs. kläder utan sömmar. Detta uppnår man genom att skapa plaggen i ett stycke istället för att sätta ihop flera små bitar. På så sätt slipper man sömmar som kan leda till skav dessutom är tillverkningsprocessen mer hållbar än traditionella processer då man använder mindre material.

Idag har Relode ett stort utbud träningskläder för damer och herrar med flera unika kollektioner. Varje år anordnar man dessutom flera lanseringar där man presenterar kollektioner – event som ofta lockar till sig tusentals kunder.

Alltid bra erbjudanden, rabatter och presentkort

Relode är överlag ett prisvärt varumärke som säljer kvalitativa kläder för priser som alla har råd med. Vidare har man ofta rabatter och kampanjer, däribland den löpande kampanjen “Deal of the Week” där man varje vecka lyfter fram nya plagg för makalösa priser.

Mycket av Relodes framgång kan spåras till en gedigen marknadsföringsstrategi på sociala medier. Idag samarbetar de med ett stort antal influencers med allt från ett par hundra följare till hundratusentals följare.

Vill du använda en Relode rabattkod och få tillgång till de bästa priserna rekommenderar vi därför att du börjar följa några av de som samarbetar med företaget. Dessa influencers får ofta dela med sig av unika rabattkoder och erbjudanden.