Rabattkodsidan.se Loggotyp
upplevelse för par

Upplevelser för kärlekspar

Att få spendera tid med den man älskar måste ändå vara den bästa presenten man kan få. Därför är det perfekt att kombinera en present med detta och då ge bort någonting som ni kan uppleva och minnas tillsammans.


Har din partner en konsert, teater eller ett sportevenemang som den skulle vilja se? Varför inte bjuda med din älskling på just detta. Kombinera det med middag eller övernattning för en mysig och minnesvärd kväll tillsammans.


Att lära sig någonting nytt är också kul att göra med sin partner, så varför inte gå en kurs tillsammans? Lär er dansa salsa, ta en matlagningskurs eller gå en massagekurs så att ni kan lära er hur man ger den bästa massagen.

Tycker du och din partner fina viner, lyxig choklad eller liknande så är en mat- eller dryckesprovning en bra present. Det finns en hel del olika provningar man kan besöka runt om i landet och du kommer garanterat att hitta en just för er.


Vill du att din käraste ska få bli riktigt ompysslad så är ett spabesök en utmärkt present. Ni kan då tillsammans boka in er på parbehandlingar där ni kan få massage tillsammans eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen. Vill du ge bort en specifik behandling som helkroppsmassage, ansiktsbehandling eller floating så är även det en mycket fin present som troligen går att boka in någonstans i närheten av var ni bor.


Att resa tillsammans är ett minne för livet. Boka in en hotellweekend till rabatterad pris någonstans på ett hotell eller en herrgård och spendera tid med varandra, en riktig kärleksresa. Eller varför inte överraska med en weekendresa till London eller Paris där ni får se nya platser och få äkte kvalitetstid med varandra.