Rabattkodsidan.se Loggotyp
Present till pojkvän

Present till pojkvän

Pojkvännen fyller år och det är dags att hitta på något smart att överraska honom med på hans dag. Killar gillar inte bara teknik, motorer och whiskey. Här kommer en liten tipskavalkad från elektronik till upplevelser. Sådant han inte visste att han ville ha, sådant han aldrig hört talas om och sådant du helt enkelt hoppas att han ska bli glad över!

Hur mycket pengar och tanke du ska lägga på en present till din pojkvän kan ibland vara svårt att avgöra, speciellt om ni är i början utav en relation. Det kan dock alltid passa med någonting personligt, som kanske kan förknippas till hur ni träffades. Om ni till exempel träffades på någon av alla datingsajter så kan du trycka ut alla era konversationer och skapa en bok utav det hela.

Är dock din pojkvän en pryltokig person som äger både den ena och den andra tekniska prylen så kanske ett tillbehör till någon av dessa kan passa. En smart pryl är mobilstället spiderpodium som gör att han kan fästa sin mobiltelefon i stort sätt var som helst. Du hittar den hos Coolstuff och det finns även en större variant till läsplattor.

När din älskling släntrar sig upp ur sängen om mornarna och barfota tassar och hämtar tidningen eller går och sätter på morgonkaffet hör du honom svära tyst över att han ska ”installera golvvärme i det här förbaskade kylhålet”. En billigare variant är att ge honom värme om fötterna i form av tofflor som värms upp i mikron med rabatt hos Coolstuff. De håller värmen i ett par timmar och är tillverkade i skönt fleecematerial.

Är killen uttråkad och behöver något som väcker honom ur hans vardagslunk? Då kan du vara säker på att en utmanande klättring bland trädtopparna väcker honom abrupt. Tiotals meter över marken får han bekänna färg genom att gå på smala stockar mellan träden och känna vinden göra sitt bästa för att han ska tappa fotfästet. Det finns dock en hake här: var beredd på att han tvingar med dig, eftersom det här äventyrspaketet är för två personer.