Rabattkodsidan.se Loggotyp

Hitta rabattkoder som ger dig gratis prylar

I flera fall så används rabattkoder för att få saker på nätet till ett billigare pris. Det är många som redan har använt kuponger för att få rabatt på 10-, 25-, 50- eller till och med 70% billigare. 

Det som många inte vet är att det nu är möjligt att även få gratis produkter & saker med hjälp av kuponger. Ett exempel är butiker inom smink och hudvård. Där är det extra vanligt att du kan få med produkter på köpet av andra varor. 

Hos butiken StylingAgenten så hade de länge ett erbjudande om att man får med sig ett gratis balsam för läpparna – vid köp av andra saker. Det är många som är intresserade av denna typ av erbjudande. Vem vill egentligen inte ha något lite extra med i paketen som man beställer från olika butiker?

Allt fler gratis erbjudanden på internet

Ökningen av butiker som delar ut gratis prylar har ökat ganska mycket på senare år. En förklarning till det är att internethandeln hela tiden växer sig större och starkare. Allt fler butiker behöver hitta nya vägar för att locka kunder. Varför då inte börja dela ut saker och varuprov helt utan extra kostnad?

En del av alla butiker kommer att dela ut dessa gratis grejer utan att du behöver en rabattkod eller kupong. Men det kan finnas de butiker som kräver att du anger din kod i kassan innan du beställer hem dina produkter som du handlat. 

Vi tycker helt klart att det är ett bra knep för att testa nya produkter som du kanske inte hade köpt själv. Det är en win-win för både dig och butikernas märken. De får chansen att skicka hem en produkt till dig – som du kanske gillar så pass mycket att det leder till framtida inköp. 

Det är också en ”win” för dig som får testa produkten – helt utan att behöva betala. Då kan du i lugn och ro granska den pryl som du fått med gratis på köpet. För att se vad du anser om den. Det är i många fall mycket bättre än att testa sig fram genom att köpa olika grejer. 

Rabattkoder som ger dig gratis saker kommer du att kunna hitta på flera olika rabattkodsidor – inte minst den hemsida som du befinner dig på just nu. Här kan du hålla dig uppdatera med de rabatter som anses var mest aktuella och attraktiva.